Køkken

Der er intet som mad der bringer mennesker sammen - det er i dette lokale, der vil være madlavning. 

Madlavning om mandagen – med overskriften ”Kost og sundhed”.

Mandag kl. 18.00 til kl. 21.00

Der holdes oplæg om hvad en god og sund kost er - hvad der sker med kroppen, når man indtager de forskellige fødevare og konsekvenser i forhold til dagligdagen. Lærer om brugen af køkkenet, finde både gryder og pander frem. En praktisk del, hvor de unge selv kommer til, at lave både usund og sund mad.

Den ansvarlige er Thuy. 

Der kan deltage 10-12 børn i aktiviteten.

 

Formålet med aktiviteten er, at give de unge mennesker et bedre perspektiv og en god ide om, hvad sund kost er. Det er målet er at lærer om sund livstil og en sund kost. Lærer at det ikke nødvendigvis betyder at frokosten eller aftens maden skal være kedelig, men at man sagtens kan få noget spise som både er sundt og spændene. 

 

 

Madlavning om torsdagen

-                           Blive bedre til at tage ansvar

-                           Blive bedre at samarbejde

-                           Blive bedre til at lave mad

 

Aldersgruppen 10 år -14 år, der er plads til ca. 20 pr. gang

Hver torsdag fra 18.00-21.00 – Lucia er ansvarlig

 

Opskriftsøgning sammen og er med til vælge opskrifter. 

bubblemedia