Rollemodelprojektet

11 januar 2016

Vi er lige blevet en del af den nye helhedsplan - som er en aftale mellem de Almene Boligorganisatione og Kommunen, med støtte fra BL (Boligorganisationernes Landsforening - Landsbyggefonden for de almene boligorganisationer - hvor vi næste 4 år skal samarbejde om at udvikle en uddannelse for rollemodellerne og skabe et bæredygtigt rollemodelskorps, projektet ledes af BO Trivsel. 

I den forbindelse er Kenn Lundum fra Østbasen blevet ansat som projektleder for Rollemodelsprojektet, der har til formål at danne et bæredygtigt rollemodelskorps, med en kompentence udviklende uddannelse - som skal være med til at skaffe flere unge i job og uddannelse - og i deres funktion som rollemodel, har det formål at skabe en bæredygtig fortsættelse af den gode udvikling i området - derved være med til at skabe bedre muligheder for andre unge.

Unge i bevægelse - skaber bevægelse for andre - og det har vist sig at de unge er let påvirkelige - men bestemt mindst lige så let at flytte i en positiv retning, frem for en der er negativ. Ved at der er andre unge, de kan relatere sig til, evd at de fungere som rollemodeller. 

Rollemodellerne skal lærer og være med til at rekutere nye unge, der kan være gode for projektet og være med til at bære det videre når de selv skal videre med arbejde eller uddannelse.

 

Del med dine venner

bubblemedia